shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1170 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Unaza e Re (Tek) / Teodor Keko (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 1+1
Sipërfaqja 70 m2
Çmimi 500 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Shiten apartamente 1+1 dhe 2+1, prane pallatit Alfa Bank ne Unazen e Re. Apartamentet kane siperfaqe te ndryshme, dhe jane te gjitha ne proces hipotekimi. Apartamentet shiten me nje çmim konkurues prej 500 euro per m2.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular (067) 601-0111
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 5373 herë