shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1310 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Kombinat (Sheshi Jusuf Dashi) / Besim Alla (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 89 m2
Çmimi 43.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartament per shitje i ndodhur ne katin e 8-te dhe te fundit ne nje ndertim te ri, orjentimi Veri-Lindje, fushpamje e gjere, planimetri e rregullt, totalisht e mobiluar, shitet e mobiluar ose bosh.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, P. Eurocol, K.1, Ap. 1
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2606 herë