shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1418 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Komunat e Tiranës / Yzberisht
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 1+1
Sipërfaqja 64 m2
Çmimi 36.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartament per shitje i ndodhur ne katin e 8 dhe te fundit ne nje ndertim te viteve te fundit, orjentimi nga Jugu, planimetri e rregullt,
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, P. Eurocol, K.1, Ap. 1
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2302 herë