shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1477 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Komunat e Tiranës / Autostrada Tr-Dr
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 1+1
Sipërfaqja 69 m2
Çmimi 45.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartamente per shitje ne nje nga komplekset me te mira te ndertuara ne Tirane. Ndodhen ne kompleksin Garden City, perballe ish-Cassa Italias. Ky kompleks eshte projektuar te jete nje qytet i vogel me te gjitha sherbimet brenda kompleksit, deri ne Universitet. Deri me tani eshte ndertuar vetem 1/3 e kompleksit, ne te cilen perfshihen mbi 30 pallate 5-6 kateshe dhe 2 kulla te medha. Ne total kompleksi ka mbi 700 apartamente, dhe nje sere biznesesh te cilat jane ne hapat e para. Firma e ndertimit menaxhon kompleksin duke filluar nga siguria 24h, me kamera, me roje, pastrimin, gjelberimin, problemet me dritat dhe ujin etj. Mundesite qe te ofron ky kompleks jane te medha, dhe prespektiva eshte akoma me e madhe, mund te zgjidhni katin, orientimin apartamentin sip. 1+1, 68.9m2, dhe 2+1 version 79.1m2, 84.4m2, 112m2, 123m2, me cmim 650 Euro/m2, dhe nje negocim te mire ne rast te pageses se menjehershme. Jeni te mirpritur te na kontaktoni dhe me ndermjetesimin tone do te merni cmime preferenciale.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi 069 20 30 130
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, P. Eurocol, K.1, Ap. 1
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1042 herë