shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1518 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Qytete te tjera / Lushnje
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 1+1
Sipërfaqja 75 m2
Çmimi 25.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Shitet apartament 1+1 ne qytetin e Lushnjes ne bulevardin e Palmave ne rr. Loni Dhamo. Apartamenti eshte ndertim i ri, ndodhet ne katin e katert te banimit dhe ka nje siperfaqe prej 75 m2. Ky apartament zoteron çertifikate te rregullt hipotekore dhe shitet me nje çmim prej 25.000 euro.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular 0693019885
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 19 herë