shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1555 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Elbasanit / Rr. Elbasanit
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 85 m2
Çmimi 110.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Shitet apartament ne rr. Elbasanit prane shkolles se gjuheve te huaja dhe restorant Lion Park. Apartamenti ndodhet ne katin e 5 te nje godine me 10 kate. Apartamenti zoteron certifikate te rregullt hipotekore. Apartamenti orientohet nga jug-lindja, dhe gjendet vetem pak metra nga gjelberimi dhe relaksi i parkut te liqenit. Ka hapesira te shumta parkimi dhe prane tij gjenden disa linja autobuzesh urbane dhe nderurbane. Shitet me nje çmim prej 110.000 eurosh.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular (067) 601-0111
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 436 herë