shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1775 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Kavajës 1 (Qendër - 21 Dhjetori) / Rr. Kavajës 1
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 102.3 m2
Çmimi 174.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartament per shitje, i ndodhur prane qendres, vetem 300m nga qendra e Tiranes, larg zhurmes se qendres i ndodhur ne katin tete dhe te fundit ne nje ndertim shume cilesore, ne kete kat ka vetem 2 apartamente te cilat mund te bashkengjiten dhe te behen nje i vetem. Ndertimi perfundon ne Shtator 2019. Per me shume informacion na telefononi per ta vizituar nga afer.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 105 herë