shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 879 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Blloku (Zonë) / Pjetër Bogdani (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 4+1
Sipërfaqja 170 m2
Çmimi 2.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartament-ZYRE per shitje i ndodhur ne katin e dyte ne nje ndertim te ri, me pamje nga rruga, me dokumentacion te rregullt, e pershtatshme per zyra dhe aktivitete te ndryshme biznesi. 2500E/m2 i diskutueshem.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2978 herë