shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 253 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Mine Peza / Rr. Mine Peza
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 160 m2
Çmimi 700 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ambient per qera i pershtatshem per biznese, i ndodhur ne rrugen Mine Peza. Ndodhet ne katin e dyte dhe te trete, me pamje nga rruga kryesore dhe me nje vizibilitet shume te larte. Per nje te ardhme te suksesshme te biznesit tuaj, na kontaktoni.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 662 herë