shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 255 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Don Bosko (Lagje) / Kompleksi Vizion
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 53 m2
Çmimi 150.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Dyqan per shitje i ndodhur ne katin 0 (i pare teknik), ka nje planimetri te rregullt drejtekendore, ka dhe ambjent te jeashtem qe mund te vihet ne sherbim te biznesit qe perdoret ne kete dyqan. Mund te zgjerohet duke iu bashkengjitur nje tjeter dyqan prej 65m2. Ka sherbyer si agjensi turistike por mund te sherbeje per shume lloje aktivitetesh. Disponon Certifikate pronesie
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, P. Eurocol, K.1, Ap. 1
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 764 herë