shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 262 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Komunat e Tiranës / Yzberisht
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 55 m2
Çmimi 60.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ne zonen e Yzberishtit prane Eco Market, shitet dyqan 55 m2 buze rruge. Dyqani ka nje lartesi prej 4 m dhe nje fasade prej 5 m. Dyqani zoteron çertifikate te rregullt hipotekore. Ky dyqan ofron kushte shume te favorshme per biznese te ndryshme pasi ka fasade te xhami me gjatesi 5 m dhe perpara dyqanit ka hapesire si lulishte. Ju mund te informoheni dhe jepni oferten tuaj ne nr e tel 0693019885.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular (067) 601-0111
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 905 herë