shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 265 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Stacioni i Trenit (Lagje) / Stacioni i Trenit (Pranë)
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 120 m2
Çmimi 800 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ambient per qera i pershtatshem per zyra, biznese te ndryshme etj., i ndodhur prane Stacionit te Trenit buze ruges kryesore, ne katin e pare te nje pallati te ri. Ndodhet ne nje zone shume te aksesuar, me levizshmeri te larte te kategorive dhe profesioneve te ndryshme dhe me vizibilitet te larte.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 673 herë