shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 272 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Sheshi Wilson - Garda / Milto Tutulani (Rr.) Juridiku
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 91 m2
Çmimi 380.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Bar-Kafe per shitje, i ndodhur ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, prane Bllokut, perballe Fakultetit te Drejtesise (Juridikut), Bari dhe i tere ambjenti jane totalisht te mobiluar, gati per pune pasi ka qene ne gjendje pune para pak kohesh, per momentin eshte dhe per tu dhene me qera me nje shhume prej vetem 700 Euro, nje cmim shume i mire per zonen per te bere biznes. Disponon dokumentacion te rregullt.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1181 herë