shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 273 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Kavajës 1 (Qendër - 21 Dhjetori) / Bogdanëve (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 35 m2
Çmimi 105.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Dyqan per shitje i ndodhur ne katin e pare (perdhe) te ndertimit ne nje pallat te ri dhe shume cilesor. Dyqani ndodhet ne nje vend shume te mire, por jo ne rruge, dyqani ka planimetri te rregullt, nga dy ane ka fasade xhami. Disponon dokumentacion te rregullt.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1080 herë