shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 276 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Ali Demi (Lagje) / Ali Demi (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 70 m2
Çmimi 120.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Dyqan per shitje i ndodhur ne katin perdhe 0 te nje pallati te ri ne perfundim, ndodhet ne kend dhe prane rruges Ali Demi, ne oferte jane dhe 4 garazhe te cilat te gjitha se bashku kane nje cmim okazion prej 135.000 Euro.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, P. Eurocol, K.1, Ap. 1
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 625 herë