shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 117 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Qytete te tjera / Laç (Qendër)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Tokë
Sipërfaqja 15000 m2
Çmimi 150.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Toka është midis Laçit dhe Mamurasit. 300 m nga Autostrada Durrës-Kukës, toka mund të zgjerohet. Eshtë mbi ujra të pijëshëm. Mund të këmbehet edhe me apartamete ose dyqane në Tiranë Cmimi eshte i diskutueshem
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular 0693019885
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2920 herë