shtepi ne shitje, apartamente ne shitje,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje,tirane apartament,shtepi,toke ne shitje, banese ne shitje,dyqan ne shitje, zyre ne shitje

Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 178 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Sauk i Ri (Lagje) / Sauk i ri
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Tokë
Sipërfaqja 2000 m2
Çmimi 280.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Buze rruges nacionale Tirane-Elbasan ne zonen e Saukut, shitet toke me siperfaqe 2000 m2. Toka eshte e pajisur me çertifikate te rregullt hipotekore dhe ofron kushte shume te mira per biznes.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular (067) 558-7488
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1239 herë