Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1779 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Don Bosko (Lagje) / Don Bosko (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 280 m2
Çmimi 398.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Objekt dy katesh per shitje, ndodhet ne zonen e Don Boskos ose Laprakes. Objekti eshte totalisht ndertim i ri i vitit 2018. Projekti eshte realizuara nga arkitekte profesioniste duke bere me te miren e mundeshme per kete projekt, dhe punimet jane bere shume cilesore me kujdes ne cdo detaj. Kati i pare eshte pershtatur per komerciale, mund te sherbeje si bar-kafe, restorant, dhe biznese te ndryshme, pasi eshte nje hapesire e tera, me dy ane te fasades nga dy rruget me xhama te larta. Kati i dyte ka shkalle te jashtme, futesh direkt ne katin e dyte, me shkalle te mbyllura per te shkuar te apartamenti 2+1, por qe mund te sherbeje dhe si zyra etj. Me shkalle serisht te mbyllura shkohet ne katin e trete, i cili eshte lene i hapur dhe ka lartesi muri per te ruajtur privatesine nga rruga. I gjithe objekti eshte i mundur te sherbeje per banim & biznes, te vecante dhe te nderthurur. Disponon dokumentacion te rregullt.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1317 herë