Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 215 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Unaza / Rr. Bardhyl
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 100 m2
Çmimi 230.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Fare prane Unazes se vogel te Tiranes, prane rr. Bardhyl shitet nje lokal Bar-Kafe. Lokali eshte i pajisur me çertifikaten e rregullt te pronesise, eshte i kompletuar me te gjitha pajisjet e nevojshme dhe eshte ne gjendje pune. Vendodhja e tij ofron mundesi shume te mira biznesi dhe nje rast qe nuk duhet humbur.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular (067) 204-0640
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2664 herë