Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 302 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Blv. Zogu i Parë / Zogu i Parë (blv.)
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 220 m2
Çmimi 2.500 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ambient per qera tek Bulevardi Zogu I. Ndodhur ne katin e dyte te nje pallati te ri. Ambienti eshte i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti dhe ndodhet ne nje zone me vizibilitet te larte. Aktualisht funksionon si lokal. Mund te jepet edhe si biznes, per me shume na kontaktoni.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1481 herë