Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 117 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Qytete te tjera / Laç (Qendër)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Tokë
Sipërfaqja 15000 m2
Çmimi 150.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Toka është midis Laçit dhe Mamurasit. 300 m nga Autostrada Durrës-Kukës, toka mund të zgjerohet. Eshtë mbi ujra të pijëshëm. Mund të këmbehet edhe me apartamete ose dyqane në Tiranë Cmimi eshte i diskutueshem
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 3507 herë