Përshëndetje!
Në faqen tonë të internetit gjenden vetëm informacionet e konfirmuara dhe të fotografuara. Ne disponojmë edhe informacione të tjera që nuk janë në faqen e internetit. Per me tepër kontaktoni
Kliko këtu për kontaktet (vetëm për shitje / blerje, dhe qera 300 Euro e sipër).
Ju faleminderit!
[Faqja kryesore]