Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1195 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Kavajës 1 (Qendër - 21 Dhjetori) / Him Kolli (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 76 m2
Çmimi 98.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Shitet apartament ne rr. Him Kolli vetem disa metra larg rrugeve kryesore te Tiranes asaj te Kavajes dhe M. Shyrit. Apartamenti ndodhet ne katin e 10-te dhe eshte i pajisur me çertifikate te rregullt hipotekore. Çmimi i shitjes eshte 98.000 euro dhe eshte i diskutueshem.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 3175 herë