Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1262 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Kavajës 1 (Qendër - 21 Dhjetori) / Rr. Kavajës 1
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 100 m2
Çmimi 420 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartament per qira, i ndodhur ne nje ndertim te ri, perbehet nga 2 dhoma gjumi, 1 dhome ndenje dhe gatimi, tualet dhe ballkon, i mobiluar.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2399 herë