Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1286 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Shkolla B.Curri-Breglumas / Niko Avrami (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 81 m2
Çmimi 7.500.000 LEK
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ne rr. Niko Avrami mbrapa shkolles B. Curri, shitet nje apartament 2+1 ne katin e pare te nje pallati ekzistues. Apartamemti eshte tikonstruktuar totalisht dhe ka çertifikate te rregullt hipotekore. Infrastruktura e sapo perfunduar me asfalt deri te dera e apartamentit, i shton vleren zones dhe shton komoditetin e jeteses. Zona eshte e qete dhe pa ndertime te shumta. Shitet e mobiluar
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 3651 herë