Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1512 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Tirana e Re (Lagje) / Ymer Kurti (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 97 m2
Çmimi 120.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, te posta 8, shitet nje apartament 2+1. Apartamenti ndodhet ne katin e dyte te nderteses se banimit, ka nje siperfaqe prej 97 m2, ka 2 dhoma gjumi, soxhorno e bollshme, ballkon ne forme L-je si dhe nje tualet. Ky apartament ka nje cilesi shume te mire ndertimi dhe zoteron certifikate te rregullt hipotekore.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1418 herë