Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 1652 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Unaza e Re (Tek) / Teodor Keko (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 2+1
Sipërfaqja 107 m2
Çmimi 59.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Apartament 2+1+2 tualete + 2 ballkone per shitje, i ndodhur ne katin e 8-te dhe te fundit te nje ndertimi te ri te sapoperfunduar. Orjentimi Jug-Perendim, Perendim, Veri, eshte totalisht bosh, planimetri e rregullt. Ne proces te marjes se Certifikates.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular (067) 204-0640
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 5639 herë