Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 945 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Kavajës 2 (21 Dhjetori - H. Turizmi) / Rr. Kavajës 2
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Apartament
Numri i Dhomave 1+1
Sipërfaqja 64 m2
Çmimi 38.712 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Cmim i diskutueshem! SEKSIONI 1 AP. NR. 6 AP 1+1 Pallati eshte ne ndertim dhe eshte pas pallatit me shigjeta
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna-Klevis
Personi i Kontaktit GjejProna-Klevis
Celular 0695762159
Adresa e Agjensisë Rruga e Kavajës, rrugica Bogdani, Ngjitur me minibashkine nr 10
Deri tani kjo pronë është parë 17206 herë