Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 223 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Durrësit / Rr. Durrësit 1
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 31 m2
Çmimi 120.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Buze rr. Durresit, shitet nje dyqan ne gjysem lartesi. Dyqani eshte i rikonstruktuar dhe ka instalime cilesore.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular (067) 204-0640
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2963 herë