Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 235 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Kthesa e Kamzës (Lagje) / Rr. Nacionale
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 84 m2
Çmimi 84.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Tek kthesa e Kamzes,afer spitali Hygea, mbrapa Vekos ku shiten parkete, shitet nje dyqan me siperfaqe 84 m2. Dyqani ndodhet vetem pak metra nga rruga nacionale dhe eshte nje lokacion perfekt per zhvillimin e bizneseve te ndryshme, si psh kafeje, pllaka, restorant ose bar kafe e shume te tjera.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit GjejProna
Telefon 042269790
Celular (067) 204-0640
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejprona@gjejprona.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1948 herë