Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 244 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Bulevardi.B.Curri / Ish Kinema Ali Demi
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 140 m2
Çmimi 420.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ne Bulevardin B. Curri ngjitur me ish Kinema Ali Demin dhe prane shk 1 Maji, shitet nje dyqan me sip 140 m2. Dyqani ka nje fasade xhami prej 10 m, ka nje lartesi prej 4.50 m. Dyqani ka sistem aspirimi, dhe aktualisht eshte ne gjendje pune. Dyqani eshte i pajisur me çertifikate te rregullt pronesie, dhe eshte shume i pershtatshem per klinike, laborator mjeksor, supermarket, palester etj. Ky dyqan shitet me nje çmim prej 420.000 eurosh i diskutueshem.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2441 herë