Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 257 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Rr. Durrësit / Rr. Durrësit 1
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 60 m2
Çmimi 170.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Jepet me Qera Ambjent per zyra ose Shitet Ambjenti eshte 60 m2 gjithse i perber nga 2 kate , Kati pare 30 m2 jepet me 700 euro me qera dhe Kati dyte 30 m2 me 400 euro qera ne muaj Shitet 170.000 euro
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2948 herë