Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 269 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Selvia (Tek) / Rr. Saraçëve
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 100 m2
Çmimi 900 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ambient per qera i pershtatshem per biznese private, prane rruges se Dibres. Ndodhet ne katin e pare, buze rruges dhe ne nje zone me vizibilitet shume te larte.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1579 herë