Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 295 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Medreseja -Tregu (Sh. H. I. Dalliu) / 4 Dëshmorët (Rr.)
Gjendja Me Qera
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 520 m2
Çmimi 9 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Ambjent per qera prane Selvise. I ndodhur ne katin 0 te nje pallati te ri dhe cilesor. Ambienti eshte I rregulluar me punime cilesore, me sistem ajrimi. I pershtatshem per cdo lloj aktiviteti, call centre, zyra etj. Mund te jepet edhe I ndare ne 100 metra dhe 420 metra. Cmimi 9 Euro/meter2.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 1504 herë