Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 83 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga 21 Dhjetori(Sheshi M. K. Ataturk) / Frederik Shiroka (Rr.)
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Dyqan
Sipërfaqja 106 m2
Çmimi 169.600 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Kati i dyte Ndertim i 2007 Me vetrate te madhe dhe ballkon Banjo Me hipoteke Mund te shitet dhe me parkin me vlere 9000 euro Cmimi i diskutueshem
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna
Personi i Kontaktit Gjej
Celular (069) 607-7011
Adresa e Agjensisë Rr. Bogdaneve, prane Minibashkise Nr. 10
Eposta(e-mail) gjejpron@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 5559 herë