Informacioni i Pronës

Kodi i Pronës 137 Shënoni kodin nëse prona ju pëlqen!
Zona / Rruga Shkozë (Lagje) / Ish Uzina e Autotraktorëve
Gjendja Në Shitje
Lloji i Pronës Tokë
Sipërfaqja 500 m2
Çmimi 60.000 EURO
Nëse prona ju pëlqen, jepni ofertën tuaj!!!
Sqarim Toke per shitje prane Kryegjyshates se Tiranes ne Shkoze, 500m2 me kanalizime, uje dhe drita, rruga eshte e pashtruar deri te toka, kufitaret nuk kane ndertuar, eshte e mundshme per ndertim.
Informacioni i Kontaktit të Agjensisë
Zyra e Pronave GjejProna/Mondi
Personi i Kontaktit Mondi
Celular 0692030130
Adresa e Agjensisë Rr.Bogdanëve, PL. Eurocol, K.1, Ap.6
Eposta(e-mail) edmondsharka@gmail.com
Adresa e Internetit www.gjejprona.com
Deri tani kjo pronë është parë 2190 herë